Radu Tudor al Antenei 3 ii da cu tesla in OO lui Ponta a lui mamaie

Radu Tudor:Aveți curaj domnule Ponta?Cât de mult vă mai compromiteți?

„Aveti curaj, domnule Victor PONTA?”. Așa se intitulează un comentariu postat de Radu Tudor pe blogul său, în care jurnalistul Antenei 3 îi transmite premierului Victor Ponta „că nu mai are răbdare”…

ponta-radu-tudorDelirul prezidential se manifesta in forma sa extrema, tremens, in ultimele 5 luni de mandat. Individul ameninta, denigreaza, spumega, este exoftalmic de furie. Da ordine, spune cine sa da si cine sa ba, separa el apele intre bine si rau. E ca un zeu, bahic si aruncator de fulgere. Voiculescu trebuie sa intre la puscarie pentru ca asa vrea el, la prezidentiale sa aibe sanse cine vrea el, Ponta e vai de capul lui si a fost pacalit cu PACTUL DE COABITARE. Pe scurt, toti in tara asta sunt prosti, numai el, smecherul bufurilor politice e destept”, scrie RADU TUDOR, care îi cere lui Victor Ponta să rupă pactul de coabitare semnat cu președintele.

Apropo de coabitare, am o intrebare simpla si directa : domnule prim ministru Victor Ponta, cat de mult vreti sa va mai compromiteti prin coabitarea cu acest personaj sulfuros, daunator democratiei? Nu e de ajuns ca va face in fel si chip, spunand public faptul ca pactul a fost o pacaleala trasa dumneavoastra? De ce insistati sa va umiliti in fata unei figuri atat de triste si gretoase precum Traian BASESCU? Aveti curaj sa rupeti in public pactul cu Traian Basescu? Sau mai aveti rezerve de suportabilitate nebanuite? Eu (si cred ca foarte multi din tara asta) nu mai avem rabdare. Scadenta se apropie odata cu alegerile prezidentiale”, încheie Radu Tudor.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s