Jew hides mother’s death to collect “Holocaust” benefits

Evreu ascunde moartea mamei de a colecta beneficii “Holocaust”

 
Cine ar putea face ceva atât de perfid, atât de lipsit de demnitate, așa dezonorant?Aparent, un evreu pe nume Gary Jacoby în New York . Agenția Telegraph evreiescrapoarte:

Un bărbat din New York a fost acuzat de ascunderea lui supraviețuitor al Holocaustului moartea mamei, în scopul de a colecta reparatii ei beneficii. Gary Jacoby, 61 de ani, a fost acuzat în Queens Curtea Penală joi la furt mari și un caz de fals , Daily News a raportat . Dacă vor fi condamnați, el se confruntă cu până la 15 ani de închisoare. mama Jacoby lui, Laura, a murit în 2008, la vârsta de 93. In urmatorii patru ani, el a colectat ar fi 56.000 dolari în beneficii ei de la guvernul german. Jacoby ar fi colaborat cu un notar public pentru a falsifica documente anual care indică faptul că mama lui era încă în viață. De asemenea, el a apărut la Ambasada Germaniei în 2012, pentru a depune mărturie că mama lui era încă în viață , în conformitate cu Queens procurorulRichard Brown. Jacoby a fost eliberat fără cauțiune și se datorează din nou în instanța de judecată în Octombrie . 14. El a declarat pentru Daily News că se așteaptă ca acuzațiile împotriva sa să fie scăzut .

Lăsați la o parte faptul că întreaga evreiesc “Holocaust” narațiunea de al doilea război mondial – 6 milioane de euro ” sărac , inocente “de evrei uciși în mod sistematic de către” naziști rele “în camerele de gazare – este de 100% fals pe aproape toate conturile . Internațional Comunitatea evreiască , împreună cu Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, și Rusia , ar trebui să dea despăgubiri în Germania pentru crimele de război comise împotriva scandalos poporul german și națiunii în timpul al doilea război mondial. Evreii, cu controlul lor din mass-media și influența în guvernele occidentale, au inversat complet realitatea a ceea ce sa întâmplat de fapt în timpul al doilea război mondial. Au convins întreaga lume care au experimentat un “Holocaust”, când de fapt ei (împreună cu idioti lor utile și marionete) s-au îndreptat și a comis crimele de război reală și genociduri în timpul al doilea război mondial împotriva germanilor și aliații lor. Dar lasă că o parte pentru un moment, și gândiți-vă cât de dezonorant și trădătoare evreu Gary Jacoby este cu adevărat. Și acest sac gunoi “se așteaptă ca acuzațiile împotriva lui să fi abandonat”, în conformitate cu articolul! drept liderul german Adolf Hitler, unul dintre cei mai calomniat în toate de istorie, a descris pe evrei ca având o “capacitate necalificat pentru minciună” în Mein Kampf , și, de asemenea, a susținut că ” evreii au cunoscut mai bine decât oricare alții cum minciună și calomnie pot fi exploatate. “  caracterizări pătrunzătoare lui Hitler a poporului evreu sunt demonstrate pe o bază de zi cu zi, de multe ori prin ziare evreiești și mass-media nu mai puțin. 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s