What Exactly is Anti-Semitism?

http://renegadetribune.com/what-exactly-is-anti-semitism/

19jerusalem-1416337793056-superjumboeseu excelent de Jayne Gardner

Mențiunea evreiască repetată adesea ca anti-semitismul este pur și simplu o ură irațională a evreilor bazată exclusiv pe evreitatea lor pare o acuzație destul de sălbatică pe fața ei, și una care nu poate fi în mod logic și rațional apărat fără punerea sub acuzare toate neamurile privind taxele de urâciunea nebun și nejustificată.

Ce motiv ar putea exista pentru ca oamenii să dețină o astfel de ură irațională și absurdă pentru oamenii dintr-un anumit grup, mai ales în cazul în care grupul nu a făcut nimic pentru a câștiga IRE lor? Oamenilor rezonabile aceste afirmații par să aibă foarte puțin de merit, cu excepția cazului în care doriți să facă un caz pentru neamuri fiind lunatici pline de ură iad-îndoit pe afișarea dușmănie față de săraci evreul, nevinovat.

Acest concept zboară în fața rațiunii și a logicii. Ce scop ar avea Neamurile pentru urand evrei numai pentru că ei sunt evrei? Se face absolut nici un sens. Și totuși, în ciuda nebunia pur și totală a creanței, aceasta se face în mod frecvent, cu neamurile presupune, de obicei, să fie partea vinovată.

De-a lungul anilor, istoricii s-au făcut mai multe încercări de a explica așa-numitele anti-semitismul afirmând că a fost din cauza succesului economic evreiesc sau din cauza complicitatea lor în moartea lui Isus Hristos. Unii cred că este din cauza “popor ales” lor și multe alte motive. Personal, cred că acestea nu sunt motive deloc, dar scuze că cei care sunt de convingere evreiască veni cu a păstra oamenii de la imaginind exact ce “anti-Semitism” este într-adevăr.

Si ce este, mai exact?

Cu toate că acest lucru mi-ar putea câștiga câțiva mai mulți dușmani, trebuie să fiu sincer și să spun ceea ce știu să fie adevărat.

Anti-semitismul nu este o ură irațională de evrei de către Neamuri. Este un răspuns rațional și rezonabil la comportamentul supremația rasei evreiești în țările lor gazdă.

Este atât de greu de crezut că atunci când se comportă în moduri distructive aveți de gând să câștige dușmănia oamenilor le trăiesc printre? Evreii au fost expulzați din peste 79 de țări într-o perioadă de circa 1.700 de ani, potrivit istoricilor. Are nici un sens pe care le-ar fi expulzat pentru nici un alt motiv decât ness lor de origine evreiască sau nu pare posibil ca o parte din responsabilitatea pentru expulzările ar trebui să fie pus direct pe umerii lor?

Dacă mutați într-un cartier nou, și noii vecini să ia o neplăcerea intens pentru tine, ar putea fi că v-ați mutat într-o zonă în care oamenii nu sunt foarte prietenos. Cu toate acestea, în cazul în care s-au mutat de 80 de ori sau mai mult, pe durata unei vieți și ostilitatea întotdeauna atrage vecinii tăi, cred că ar fi sigur să se presupună că problema revine cu tine.

Un alt exemplu ar putea fi un om arestat, judecat și condamnat pentru o crimă pe care jură că nu a comis-o. S-ar putea fi faptul că o persoană ar putea fi condamnat pe nedrept, nici un sistem de justiție penală este perfectă. Cu toate acestea, este probabil ca vei crede că un om a fost condamnat de 79 de ori și că el este nevinovat, în fiecare caz în parte? Desigur că nu. Ea sfidează logica și rațiunea.

Prin urmare, de ce ar fi rezonabil să se presupună că persecuția evreiască din 79 sau mai multe țări într-o perioadă de aproape 2000 de ani, a fost vina țării gazdă și nu pentru nimic evreii ar fi făcut? 

Este un concept aproape hilar și o persoană rațională nu ar accepta.

De-a lungul anilor, în fiecare societate, evreii au comportat în esență, în același mod. Ei caută să degradeze cultura, ei se angajeze în mai puțin de onest practicile comerciale, inclusiv cămătărie, acestea împinge pentru ingineria socială, prin mișcări radicale, ei preia controlul asupra majorității bogăției și ei au un monopol aproape complet asupra mass-media și difuzarea de știri.

Asta e singura modalitate prin care le-au fost în stare să scape cu ea atât de mult timp. Ele controlează ceea ce vedem, auzim și citit. Nu e de mirare că au fost în stare să se protejeze atât de mult timp în societatea noastră, acționând întotdeauna sub radar, dar ca de obicei, acestea sunt overplaying încă o dată mâna lor, până când există o reacție împotriva lor, oferindu-le o altă oportunitate de a pretinde victimizării perpetuă starea și vina pentru neamuri situația lor.

Nu este chiar definiția de nebunie pentru a face același lucru de peste si peste din nou și se așteaptă ca un rezultat diferit? Evident că ei nu acorde atenție la istorie și să încerce să modifice comportamentul lor, sau s-ar opri a face ceea ce fac pentru a preveni în continuare “persecuție”. Cu toate acestea, se pare că acestea sunt pur și simplu incapabili să schimbe comportamentul lor și așa mai departe, cum este obiceiul de a face, istoria se repetă, iar evreii sfârșesc prin a câștiga vrăjmășia populației non-evreiești.

Astăzi, în America este diferit. Încă o dată, ei controlează majoritatea bogăției în această țară și ei au un monopol asupra mass-media și difuzarea de știri. Ei încearcă să degradeze cultura noastră cu reprezentarea lor disproporționată în industria pornografiei, pângărirea lor de artă și literatură, celebrarea lor pervers de deviancy, violență, sex grafic și limbaj vulgar la televiziune și în filme vom plăti pentru a vedea.

Ei caută să distrugă căsătoria tradițională și familia nucleară, prin intermediul mișcării homosexuale radicale și a mișcării feministe și propage și ne-le pe amândouă să le spele creierele accepta.

Ele s-au angajat la încercarea de genocid împotriva acelora dintre noi care sunt de origine europeană alb prin legile de imigrare larg deschise, încurajând un aflux de worlders terțe, în timp ce descurajarea în mod activ imigranți din Europa, precum și încurajarea integrării rasiale și miscegenation. Împing multiculturalismul și diversitatea pe noi, noi toți de spălare a creierului în a crede ambele lucruri sunt bune pentru noi, atunci ei încearcă să epuizeze numerele noastre prin promovarea culturii de control al nașterii, avortul și eutanasia.

Ei folosesc controlul lor mass-media să bat joc și defăima religia majoritară în această țară și au lucrat neobosit pentru a fi scos din școlile noastre și din piața publică. Ei au în mod deliberat prost în jos sistemul nostru educațional, în scopul de a crea o generație de analfabeți funcționali, care va fi prea prost și prea maleabil pentru a lupta împotriva celor care caută să le distrugă.

Ei se folosesc “Holocaust” pentru a da naștere unei vină colectivă în noi și să ne manipuleze să nu poată recunoaște sau ignorarea mașinațiile lor abjecte .

Iar pentru cei dintre noi destul de inteligent să-l recunoască, ei pledează pentru legislației privind infracțiunile motivate de ură, care are foarte puțin de a face cu crimele motivate de ură reale per se, ci sunt doar o modalitate eficientă de a reduce la tăcere criticile lor, sub pedeapsa urmăririi penale juridice.

Ei comit operațiuni “false flag”, în scopul de a convinge o populație de încredere și creduli că este în interesul lor să meargă la război în Orientul Mijlociu, nu de a lupta pentru cele mai bune interese ale Americii și oamenii săi, ci pentru interesul evrei și Israel. Ele controlează Congresul nostru și președintele nostru și ei vor aduce în jos imperiul american, prin război fără sfârșit, exact același lucru care a cauzat soarele să se stabilească în cele din urmă asupra Imperiului Britanic.

În timp ce vorbim, bărbați tineri și femei americane mor de peste mări într-un război pentru Israel. A Neo-trădătoare Contra in administratia Bush, au conspirat cu lobby-ul israelian pentru a încâlci Americii într-un război care nu poate fi câștigat și nu are nici un beneficiu pentru SUA sau cetățenilor ei.

În ciuda încercărilor lor disperate de a ascunde rațiunea adevărată pentru războiul din poporul american, și coluziune lor în acoperirea alt “steag fals”, operațiune care a servit drept catalizator pentru conflictul din Orientul Mijlociu actual, ei nu au reușit, și mai mult și mai mult cetățeni vorbesc împotriva travestiul în Irak și speranța lor fierbinte, care nu va fi nici un război cu Iranul.

Este rezonabil să se aștepte ca oamenii care știu ce se întâmplă, și sunt destul de conștienți de cine este responsabil pentru aceasta, va păstra tăcerea și să nu alerteze restul oamenilor într-o încercare de a le avertiza de rezultatul final, dacă ordinea de zi supremația rasei evreiești se realizează?

Este logic că oamenii raționali care înțeleg ce se întâmplă și știu ce grup este în spatele ei ar rămâne cu amabilitate dispus față de dușmanul lor?

Desigur că nu. Daca evreii se simt pus peste și discriminate și urât, poate că ar trebui să fie cel puțin suficient de onest să nu mai vina pe ură irațională și irațional din partea neamurilor și în schimb, să examineze comportamentul evreiesc de-a lungul istoriei pentru a vedea o linie lungă de nefasta, neafisate și un comportament disprețuitor, care s-ar explica și scuza animus îndreptată calea lor.

Ce se așteptau să se întâmple în Germania, înainte de război, când poporul german, care încă se luptă pentru a supraviețui în condițiile extrem punitive ale Tratatului de la Versailles, au fost abordate o altă lovitură când evreii au declarat război economic împotriva Germaniei, provocând-o colaps și forțând și mai grele asupra cetățenilor care au pierdut tot ce aveau, doar pentru a vedea-l smulse de evrei, care le-a achiziționat de la o simplă fracțiune din valoarea ei anterior?

Are anti-semitismul par un răspuns legitim la ororile care au fost comise pe oamenii din fosta Uniune Sovietică, în numele comunismului? Pare un răspuns perfect justificat să se ura pe evrei cu fiecare fibră a ființei tale, atunci când au fost privați de roadele muncii tale, au murit de foame în mod intenționat și trimis la gulagul să se confrunte cu cote imposibile împotriva supraviețuirii pe termen lung.

Cum să nu poporul rus dețin o mare mânie și ostilitate față de cei care au pricinuit această oroare pe ele? Și, spre deosebire de suferința evreiască din “Holocaust,” nu există o serie de centre și muzee dedicate suferinței lor, și nici nu există o mulțime de cărți, programe de televiziune sau filme. suferința lor nu a fost niciodată cu adevărat recunoscută și nici remușcări exprimate de către persoanele responsabile pentru aceasta.

Mă cutremur să se gândească la reculul și furia îndreptată suprematiști evrei când măsura reală a duplicității și trădarea lor este expus pentru toate pentru a vedea.

Și, dacă este, va exista strigătele obișnuite ale anti-semitismului îndreptate spre cei care doresc să le caute dețină responsabil? Deoarece acesta este cazul aproape de fiecare dată când sunt criticate pentru inselaciune si lipsa de loialitate a acestora, voi prezice că răspunsul este un da bine definit.

Evreii au, de-a lungul istoriei, s-au comportat în moduri care sunt dăunătoare pentru țările lor gazdă și din cauza că, s-ar părea perfect rezonabilă pentru mulți oameni să dețină o anumită animozitate față de comunitatea evreiască, în special în lumina mizeriei umane sionistilor printre ei au a provocat și continuă să provoace.

Anti-semitismul nu există, în realitate, cel puțin nu în modul în care acestea pretind. Nimeni nu uraste evreii, pur și simplu pentru că ei sunt mai evreiesc decât oamenii urăsc rasa neagră, pur și simplu, din cauza nuanța pielii lor. Ele sunt urât de mulți, deoarece comportamentul lor, atât în trecut și din prezent, a fost ieșită din comun, atroce și a atras după sine, de obicei, un grad mare de dispreț reticentă față de suferința umană.

Daca evreii sunt urât, este pentru că au muncit mult și din greu pentru a câștiga ura.

Evreii trebuie să înceteze de stabilire vina pentru persecutarea lor percepută la poalele grecului și să fie suficient de sinceri să admită că s- au comportat într -un mod care a creat mai puțin sentimente caritabile față de ei de către cetățenii din țările lor gazdă. Este o reacție sănătos și sănătos pentru a urî pe cei care te rănesc și caută să te distrugă.

Se pare ironic pentru mine că evreii ar face în mod constant pretențiile de anti-semitism împotriva detractorilor lor, atunci când există ample și ușor de obținut dovezi empirice ale urii lor Talmudul inspirate de neamuri și creștinilor, și totuși ei nu sunt chemați pe covor pentru a răspunde la acuzațiile de anti-Gentilism. De ce se presupune întotdeauna că ura curge într-un fel, și că numai un singur grup este niciodată complet vinovat în timp ce celălalt este doar vreodată complet nevinovat?

Invocînd suferința lor din trecut nu mai este de gând să lucreze, mai ales ca minciunile lor, exagerari si fabricatii complet cu privire la Holocaust devenit larg cunoscută. În cele din urmă, ei vor împinge neamuri prea departe de overplaying mâna lor încă o dată, iar când acest lucru se întâmplă, iar răspunsul este de a le expulza, sau mai rău, ei vor, desigur, cad înapoi pe scuza lor standard pentru orice, suferința lor și victimizării în mâinile neamurilor.

Dar nimeni nu-l va cumpăra de data aceasta.

Evreii s-au îndepărtat orice înțeles de a fi numit un antisemit. A fost atât de ultrafolosită încât aceasta nu mai creează acul folosit atunci când este aruncat în direcția ta, pentru că acum într-adevăr înțeles. Nu este vorba despre ura reală care vizează evrei fără nici un motiv, este pur și simplu o tactică frotiu la tăcere pe cei care le expun pentru ceea ce sunt.

Ei vor continua să-l arunce la detractorii lor într-o încercare de a le bot, pentru că ei nu pot permite duplicitatea și trădarea lor să fie expusă pentru toate pentru a vedea.

Așa că, dacă cineva vrea să-mi eticheta un anti-semit pentru că văd ce se întâmplă și nu va fi tăcut cu privire la aceasta, ei pot merge mai departe și arunca orice invective pe care doresc să arunce în direcția mea. În cazul în care expunerea perfidiei supremația rasei evreiești pentru răul pe care este ma face un anti-semită, atunci îl voi îmbrățișa.

Voi continua să lucreze neobosit pentru a expune lor anti-Gentilism și ura față de non-evrei și odihnă ușor în cunoștințele pe care le-am făcut tot posibilul pentru a expune cea mai mare amenințare cu care ne confruntăm ca popor.

Nu e teroriști islamici trebuie să ne temem, în ciuda fricii isteric ațâță.

supremația evreiască este inamicul.

Întotdeauna a fost.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to What Exactly is Anti-Semitism?

  1. Pingback: INTERVIEW: The Closing Of The Zionist Mind, With Former US Senate Candidate Mark Dankof - Zionist Report

  2. Pingback: The Closing of the Zionist Mind—Interview with Former US Senate Candidate Mark Dankof – Stop de Bezetting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s