Gheorghe Dincă este, de fapt, un „cleaner de rețea”.

 

Sorina Matei face dezvăluiri explozive pe pagina de socializare.

Jurnalista susține că Gheorghe Dincă este, de fapt, un „cleaner de rețea”.

„Ăsta are profil de killer/ #cleaner de #rețea. Când dădea chix și răpea fete cuminți, risc de scandal și de developare, le omora. Normal că nu le știe numele. Că au fost multe. Acționa mecanic, era rudimentar. Cleanerul nu trebuie să fie inteligent, ci să își facă treaba. Logic că nimeni nu făcea nimic, absolut nimeni nu l-a deranjat niciodată pentru că rețeaua se protejează prin el. Doar era clearul ei. Este la mintea cocoșului că n-a făcut asta pentru prima sau a doua oară, ci de demult. L-au învățat cum să opereze rudimentar/cartele, numerele familiilor i se dădeau, liniștiri, polițist cunoscut de el confident d’aia nimeni nici n-a intrat în casă, o altă maimuță ghidonată, infiltrată trimițându-i special la dracu cu cărți. Și când au intrat n-au găsit mai nimic, apoi au găsit ceva, așa zisa anchetă -un dezastru total. Rețeaua cuprinde institutii ale statului, interlopi, politic, lume bună și rea și clienți importanți. E veche și adâncă. El era sigur pe el în tot ce făcea. Făcea demult. Nu se grăbea. Era asa cum se vede că merge- pe lejereanu. Să știți că toți “cleanerii” rețelelor de carne vie, violatori, trafic minori/ persoane, prostituție, pornografie infantilă, pedofilie etc sunt defecți și psihopați. Tocmai de aceea sunt cei mai folositori rețelelor, au rolul cel mai important. Curăță. Ideea rețelelor, a exploatării, e să facă bani, mulți bani și sa aibă multă lume bună la mână, mulți clienți pentru diverse lucruri, deci șantajabili. Când se întâmplă “accidente”, intervine #cleanerul. Asta e forța lui. Cine l-a identificat pe ăsta, a știut exact ce face. A mers la țintă. Acum rețeaua cu multe complicități și implicații e in panică de aceea totul e un dezastru”

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Gheorghe Dincă este, de fapt, un „cleaner de rețea”.

  1. dobrevioro says:

    Sorina Ruxandra Matei

    Ca o diferenţă constatată. În #Karakalul nenorocirilor lor. La interlopeala ţigănească, ţiganii îşi aduc câte o dansatoare – nu sunt multe, cam aceleaşi- şi îi dansează alea până nu mai pot. Ţiganii nu-şi pun minorele, fete, copiii pe masă. La interlopeala informatoare, fete care n-au nici 18 ani sunt direct pe tejghea şi nu numai. Românce, la ofertă. E ca-n interceptări. Ce faci, întreabă proxenetul. Fac tema la mate, răspunde fata. Bineînţes, părinţii n-au nicio reacţie când văd că fata dispare şi după aia apare cu nişte resturi din bani. Or fi fericiţi că fata are bani de ţigări sau ceva şi nu mai cere de la ei. Dar nu se întrebă nicio clipă cum îi face sau constientizează şi acceptă. Bineînţeles că asta nu înseamnă că aşa se comportă toţi. Unii îşi caută fetele dispărute, dar sunt reduşi la tăcere sau făcuţi nebuni şi târâţi la poligraf de autorităţi. Care-s mână în mână cu crima organizată.
    Însă ce este adevărat este că în #Karakal exploatarea, traficul de minori, de persoane, de carne vie, proxenetismul, prostituţia, cămătăria, drogurile, violenţa, violurile, răpirile, reţelele şi toate nenorocirile astea sunt de atât de mult timp încât au devenit o industrie, sunt înrădăcinate, au intrat în măduva şi fibra comunităţii. Acolo societatea nu mai are anticorpi pentru că sistemul educaţional e la pământ, opţiunile la fel iar Karakalul e condus de 2 bande de nenorociţi de interlopi care fură una pe-o parte şi alta pe cealaltă parte şi fiecare are câte un papagal politic la mână cărora le strâng voturi, îi pun în funcţie, devin sclavii lor pe viaţă în efectiv toate nenorocirile şi complicităţile şi apoi prestează pentru ei bani de la buget. Un fel de lanţ trofic al crimei organizate.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s